Na web stranicama fakulteta (www.ttf.hr) postoji mogućnost da sami uredite svoje osobne stranice ukoliko ste zaposlenik fakulteta. Na taj način je taj posao više nije u domeni uredništva web stranica već je svaki zaposlenik odgovoran za točnost i ažuriranost podataka na svojoj osobnoj stranici.
Do osobnih stranica se dolazi kroz pretraživač osoba i ukoliko osoba ima objavljenu osobnu stranicu, pojavit će se link na nju.
Kroz osobne stranice se uređuju i podaci koji se prikazuju u pretraživaču osoba.
   
Ovdje je opisano u par jednostavnih koraka kako urediti svoju osobnu stranicu.
1)  Otvoriti web stranice fakulteta (www.ttf.hr) i na lijevoj strani ispod glavnog izbornika kliknuti na link 'Osobne stranice'.

2)  Otvoriti će se stranica kao na slici:


Za pristup editoru osobnih stranica trebate korisničko ime (username) i lozinku (password). Da biste dobili te podatke za pristup iz izbornika na dnu stranice i odaberite svoje ime.
(Ukoliko Vas nema na popisu, znači da niste upisani bazi ili nije upisan E-mail, pišite na E-mail webmaster@ttf.hr)Nakon toga kliknite na gumb 'Šalji' i pojaviti će se poruka ispod naslova na koju E-mail adresu su poslani podaci.

3)  Pročitati E-mail (ako je @ttf.hr adresa možete koristiti webmail.ttf.hr). Dobiti ćete poruku naslova "TTF web - Login podaci".Unijeti podatke iz E-maila i kliknuti na plavi trokut kao na slici.

4)  Otvoriti će se stranica kao na slici:To je editor osobnih stranica. S lijeve strane je izbornik tj. to su sekcije osobne stranice. Kada kliknete na nešto iz izbornika, s desne strane se otvara polje za unos podataka.
Obavezno pročitati 'Pomoć' na prvoj stranici.
5)  Podatke spremate klikom na gumb 'Spremi'. Dakle, da bilo kakve promjene koje ste napravili budu prihvaćene treba uvijek kliknuti na gumb 'Spremi'.
Nakon objave (označiti 'stranica je objavljena i kliknuti na gumb 'Spremi'') možete provjeriti jeli vaša osobna stranica dostupna u pretraživaču osoba.